Create your own banner at mybannermaker.com!

NUFFNANG

Isnin, 23 April 2018

Seminar Mutawwif Dan Mutawwifah THTS 2018


Alhamdulillah syukur kerana saya dapat menyertai  Seminar Mutawwif Dan Mutawwifah Tabung Haji Travel & Services Sdn Bhd  pada 31 Mac ~ 1 April 2018  bertempat di Hotel Palace Of The Golden Horses,  Sri Kembangan. Tahniah buat THTS kerana berjaya menganjurkan seminar dengan cemerlang. 541 peserta dari seluruh negeri . 

Program dua hari ini bermatlamat untuk melahirkan lebih ramai mutawwif dan mutawwifah Malaysia yang bertauliah selain memberi peluang pekerjaan kepada anak muda terutama mereka yang berkelulusan agama .

Peserta seminar ... mendengar penuh tekun . Program yang sangat padat dengan ilmu , disampaikan pula oleh penceramah yg hebat2 belaka ..
1. YM Tengku Aziz b. Raja Abdullah
2. Ust Hj Sirajuddin Siswadi Putera
3. Dr Hj Sapawi b. Che Mat
4. Dr Jamaluddin b. Hashim
5. Datuk Dr Zahazan b. Mohammed
6. Dr Hjh Shamsiah bt Mohamad
7. Dr Mohd Farid Ravi b. Abdullah

Alhamdulillah Syukur sangatt krn dapat menyertainya ...

Setiap peserta hanya dikenakan bayaran untuk 2 hari seminar adalah RM250 sahaja .  Sangatt MURAH !!! jika dibandingkan dgn lain2 travel.
Dengan bayaran itu , peserta duduk hotel 5 bintang , dewan yang selesa , diberi beg berisi senaskah Al Quran ...terima kasih THTS

Banyak2 seminar dan kursus yang pernah di hadiri ... nie pertama kali dpt kurma dan air zam zam .
Tp yg dalam botol tu ,air mineral je ... air zam zam kat luar

Pemerhatian saya lebih kurang  50% peserta terdiri dari anak2 muda. Seronok melihat semangat serta komitmen mereka . Semoga ada rezeki buat mereka untuk menjadi mutawwif dan mutawwifah.Sempat selfi sebelum program bermula ..


Bakal2 Mutawwif  ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...